מחיקת חשבון Sxivo
בעלי חשבון יכולים למחוק את החשבון בעצמם מתוך המערכת. המחיקה מיידית ובלתי הפיכה.
- התחברו ל-Sxivo כמנהל החשבון.
- הגדרות ← אבטחה ← "מחיקת החשבון".
- הזינו את הסיסמה, הקלידו DELETE ואשרו.
מה נמחק: הגישה של כל המשתמשים, שמות, טלפונים, אימיילים ומסמכי זיהוי של משתמשים ואורחים, תוכן ההודעות, קבצים מצורפים, כרטיסי אשראי שמורים, חיבורי ערוצים, מפתחות API ו-webhooks. החיוב מופסק ואתר ההזמנות הציבורי מפסיק לענות.
מה נשמר: מסמכי מס (חשבוניות/קבלות) ורישומי תשלומים והזמנות נשמרים שבע שנים כנדרש בהוראות ניהול ספרים בישראל — ללא פרטים אישיים.
אין אפשרות להתחבר? שלחו בקשה מהאימייל שרשום בחשבון אל livostay@gmail.com.